Arrangementen

Alle prijzen zijn per koppel, per sessie van 2 uur. Dranken zijn niet inbegrepen. Handdoeken en badjassen worden voorzien. 

Tarieven

      week      weekend  
 Basis Arrangement € 99   € 119
 Breakfast Arrangement € 129 € 149
 Lunch / Diner Arrangement     € 159 € 179

 

 

 

 

Meer info over het Overnachtingsarrangement vind u hier: Arrangementen

Voor meer details over het Lunch / Diner Arrangement, zie hier


*** PROMO ONTBIJT GRATIS

Boek met vermelding van code 'PROMO ONTBIJT' voor de sessie van 9 - 11 uur tijdens weekdagen en krijg het ontbijtarrangement voor de prijs van het basisarrangement. €99 ipv € 129. Promotie niet geldig tijdens schoolvakanties, feestdagen en verlengde weekends. Niet geldig voor boekingen met cadeaubonnen. Volgens beschikbaarheid. Enkel op aanvraag. 


Supplementen

 per extra uur  € 45 
 per extra persoon  € 25
 per extra persoon (vanaf 5 personen)   € 15

De ontspanningsruimte heeft een capaciteit van 7 personen. De absolute maximumcapaciteit is 11 personen, hier verliest u wel wat comfort met iedere extra persoon. 


Extra's

Kinderen onder 6 jaar zijn gratis. Hier wordt ook niks extra voorzien. Kinderen boven 6 jaar worden meegeteld als extra persoon. 

Er is een SMEG-koelkast aanwezig in de ontspanningsruimte, waaruit u naar wens een verfrissend drankje of hapje kan nemen. Aanwezig in onze koelkast: frisdrank, bieren, wijnen, champagne, cava, Magnum-ijs, Ben & Jerry's ijs, Croky nootjes, Pringles Chips, etc.

De consommaties uit de koelkast zijn niet inbegrepen in het tarief. 


Vrijgezellen

Privé Sauna Aquarelle verwelkomt ook vrijgezellen tot 15 personen. Meer info via mail. 
Boven de 7 personen kunnen enkel sessies van 3 uur geboekt worden, dit omwille van het comfort en anders te grote tijdsdruk voor de groep. Een extra uur in groep komt op 10 euro supplement p.p. 


Valentijn 2020

Vrijdag 14/02, zaterdag 15/2 en zondag 16/2 werken we uitsluitend met ons Valentijnsarrangement. Deze dient volledig vooruitbetaald te worden en is niet-restitueerbaar. 

Boek nu